IMG_5439

Ouderraad

De Ouderraad (OR) van De Rank bestaat uit een groep enthousiaste ouders die, namens alle ouders van De Rank, een bijdrage levert aan het reilen en zeilen op school. Op verschillende manieren geeft de OR invulling aan zijn taken en verantwoordelijkheden. Een van de belangrijkste taken is het ondersteunen van het team bij verschillende vieringen (Sinterklaas, Kerstmis, Pasen), projecten, sportactiviteiten en excursies. Maar ook bij zaken die moeten gebeuren en waarbij het team extra handen kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld de luizencontrole.

Vaak doet de OR dit niet alleen. De ervaring leert dat sommige activiteiten veel tijd en inzet vragen en daarbij is hulp van andere ouders dan ook hard nodig. Met elkaar leveren de ouders een belangrijke bijdrage aan onze school, en het is nog gezellig ook!

Bij voorbaat bedankt voor je hulp!

Indien je interesse hebt om de OR te komen versterken, horen we graag van je. Ook wanneer je maar een paar uur overhebt, of alleen ’s avonds of juist overdag beschikbaar bent. Je kunt altijd een bijdrage leveren.

Voor vragen, opmerkingen of aanmelding kun je mailen naar: orrank@fluenta.nl.