Een goede plek voor je kind

Als ouder wil je het beste voor je kind en een school die bij je kind en het gezin past. Alle reden om je goed te oriënteren, voordat je een keuze maakt. Je bent van harte welkom om te komen kijken op basisschool De Rank in Vianen.

De Rank is een bruisende, eigentijdse christelijke basisschool nabij het centrum van Vianen. Ouders en kinderen ervaren onze school als open, veilig en vertrouwd. Ons betrokken team biedt toekomstgericht onderwijs aan zo’n 240 leerlingen.

We hebben een hart voor onderwijs en werken uit liefde voor kinderen. Je kind wordt bij ons echt gezien en krijgt alle aandacht. We kijken goed naar wat je kind nodig heeft om tot ontwikkeling te komen en in ontwikkeling te blijven.

IMG_5435

De Rank leeft, leert, ontwikkelt en bruist!

Leren doen we van en met elkaar, met als doel ons onderwijs continu te verbeteren. De school is voortdurend in ontwikkeling. We zien de school als een minimaatschappij en we leren de kinderen dat ze zichzelf mogen zijn met respect voor elkaars verschillen. We zijn trots op iedereen die betrokken is bij De Rank. Samen creëren we een veilige en bruisende sfeer!